...Marc Pluim Fotografie

Wij zijn Marlies de Rijk en Marc Pluim, elkaars echtgenoten en eigenaren van Marc Pluim Fotografie.

We werken al ruim 25 jaar in heel Gelderland voor particuliere klanten, het bedrijfsleven, diverse instellingen zoals de musea in Arnhem, de (semi) overheid en voor uitgevers van regionale en landelijke dagbladen en tijdschriften. We beschikken over een eigen studio en werken ook op locatie.


Naast het maken van trouwreportage's, bedrijfsreportage's, reproductie's, productopnamen, groepsfoto's & portretten en persfoto’s, restaureren we ook bestaand fotomateriaal d.m.v. digitale retouche en verzorgen we workshops en cursussen.

En we denken graag met je mee als het gaat om vormgeving of styling van bijvoorbeeld je bruidsreportage.


Met deze website vol informatie en heel veel voorbeeldfoto's  verdeeld over de diverse specifieke onderwerpen willen we je een idee geven van de mogelijkheden die we kunnen bieden.


Voor meer informatie zijn wij  bereikbaar in onze studio in Velp: dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur, tel. (026) 364.20.80

2005 © Marc Pluim laatst bijgewerkt op: 05-02-2015

gemaakt met EverWeb

op een Apple iMac

In het dagelijks gebruik is de studio in de Emmastraat in Velp een multifunctionele plek waar we even apart kunnen gaan zitten werken, bijvoorbeeld met een reparatie aan fotoapparatuur. In deze ruimte worden ook cursussen en workshops gegeven; we gebruiken de studio dan als leslokaal.


De zelfde ruimte kan in een handomdraai verduisterd worden om het als fotostudio in te richten. De grote tafel wordt weggereden, een achtergrond wordt uitgerold, flitslampen en accessoires worden opgesteld. Dan is de studio klaar om te gebruiken voor het fotograferen van groepen, portretten, producten etc. Op locatie buiten de deur maken we gebruik van een handzame, mobiele flitsinstallatie.


De studio beschikt over een toilet en een keukentje en kan worden verhuurd aan fotografen die niet over een eigen studioruimte met flitsapparatuur kunnen beschikken.

In het kantoor vindt het dagelijkse werk plaats.

Lange werktafels geven ons de ruimte om te werken aan meerdere klussen tegelijk.

Al het digitale beeldmateriaal wordt verwerkt op twee 27" Apple IMacs met o.a. Aperture 3.6 en Photoshop CS6.

Het beeldarchief en de back-up's staan op externe harde schijven. De oudere opnamen op film zijn opgeborgen in het negatief-archief in de kelder onder de studio.


In deze kantoorruimte houden we over het algemeen ook de informatiegesprekken. De vele voorbeeldalbums met trouwreportages, portret- en groepsfoto's liggen er voor het grijpen. Samen met de klanten aan tafel bespreken we, onder het genot van een kopje koffie of thee, alle wensen en onze mogelijkheden. Aan de balie wordt het werk afgeleverd.

Voor betalingen kun je contant afrekenen, maar pinnen heeft onze voorkeur.

Adres:


Marc Pluim Fotografie

Emmastraat 53-55

6881 SR  Velp (Gelderland)

(026) 364.20.80 / 06.53.849.355


info@marcpluimfotografie.nl

Openingstijden studio:

di t/m vrij 10:00 tot 17:30 uur

en daarbuiten ook op afspraak


KvK Arnhem: 09.066.361

BTW: 806.043.891.B01

BIC: INGBNL2A

IBAN: NL73INGB0005335355